Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelskt

 

Ser upp mot himlen genom bruna solglas
ser hur molnen skiftar färg
då de ömsom tätnar och ömsom tunnas ut
ser hur ena kanten glöder av solguld
och sedan hur den sakta slocknar
då nästa kant börjar brinna

Så ser jag den vitglödgade skivan
skymta bakom tunna molnslöjor
och innan jag hinner sluta ögonen
syns solens strålar indirekt
som ljusa skiftningar av himmelsblått
Åter igen badar jag i sommarsol

 




Fri vers av Anna H
Läst 500 gånger
Publicerad 2007-05-21 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H