Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trådar kapas halsar blöder



Du tror du kan bättre än mej
Ja sa ej hej
Du sa inte ens nej

Vad nattsvarta demoner piskar skuggan av det förflutna
I ett mörker av krossde speglar där reflektionen speglas i nerver

Trådar kapas halsar blöder
Människor lider
Barnens tårar sveper med vinden

Ni tror ni kan bättre än mej
Jag har sett
Ni har drömt

Yxor knivar blodet flytande genom sinnet
Sinnesförvirning i vriden kaskad
Åskan slår in i ögat som saningens svek
Skadade själar i svag siluett lider i ensamt sinne

Vet ni bättre än mej
Ja maskeradernas kung
Ni livets marionetter






Fri vers av Mr.painter
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-21 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter