Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så här är det

Lyssnar på P3 i min stilla ro, men det kommer ingen bra musik.
Försöker skriva på min förskräckligt bångstyriga uppsats om provinsen Franz Ferdinand som jag är så ovetande om.
Bloggar i sista försök för att liva upp min otroligt tråkiga tillvaro som ensam person vid den elektoniska datorn.
Slänger mig på sängen försöker skingra tankarna som krettsar som skator kring min ångestlaggda uppsats. Om den ändå kunde försvinna...
Om jag ändå kunde komma bort från mitt liv för ett tag...




Övriga genrer av singforabsolution
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-21 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

singforabsolution