Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låg sömnlös i natt och knasigheter for runt i skallen... ha ha så tokigt det kan bli!


Knasigt bara

I går kväll kunde jag rimma
höll på i över en timma

Vem kunde ana och vem kunde fatta
vad jag höll på med mitt i \"natta\"

Fast vad skulle jag skriva, vad skulle det stå
detta var något varken jag eller katten kunde förstå

Hon hellre under lakanen leker
när jag min lilla mage smeker

Hennes instinkt säger lek och spring
inte en matte som är något ding

Sluta smek och sluta skriva
annars jag dig tänker riva

Så tack och hej från mig
det här var en jädra dum grej




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-05-21 20:17



Bookmark and Share


  Blumma.
Men så väldigt söt! . :)
2007-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen