Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tilängnad mej själv om ja får be


Maskeradernas mästare Herr alkohol

Maskeradernas mästare i bov kostym smiter in bakvägen
Vinglar sakta men säkert med vana ben ut genom entren

En lövbiff 15 öl o en pava wiskey o inte ens den minsat nerv klagar
Kung av parkbänkarna
Prins av uteserveringarna
Baron till brudarn

Maskeradernas mästare i innerfickan trolla fram en tub tandkräm
Parfym i munnen som munvatten på en häst
Tillgång till vatten vid en grav nära dej

Kungalkohol
Prinsstupfull
Baron von babe
Knekt von haschen

Mr ambulans
Mr ep
Vilka turer man fått billigaste hotelet som finns räckmackor gjorda för 1 år sen garanterat varje gång utan garnityr

Maskeradernas mästare i full mundering av plåga o godhet
Väskan full o baren öppen då är livet fullt
Fullt o fyllt när herr alkohol dansar teater
Mimmar o mummlar o spexar
Spejar o nojar
Snortar o skojar

Brudarna babe skriker Kungalkoholist
Broder bror säger nej det heter Kungalkohlog
Kom gärna o besök min kära progg
Vin ballonger bloddy mary finns
Kom följ med på min kära fest
Här finns allt utom tristess
Sup som ett jävla svin
Kamma luggen med vodka
Ät pizza med spya i
Sila tänderna i en gammal öl
Rök fimpen om du kan
Drick dej upp till 6,2 i promille o gå på en promenix om du kan
Sov ute utan täcke om du kan
Överlev i 21 år på detta vis om du kan
Ja kan o matar min snälla katt

Maskeraderna mästare
Kalla mej Kung,Herr,Prins,Baron,Knekt eller lögnare profet
Vad du vill tror ja bryr mej
Ja Herr alkohol

Kung av livet
Då o nu
Här o i dag




Fri vers av Mr.painter
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-21 20:34



Bookmark and Share


  hellen
; ja man får alltid lov att be....hihi kram från nettus via hellen
2007-12-01

  swimsus@gmail.com
jag väljer att kalla dig Mr. Poet, Mr. Painter och Mr. Rock on!!
2007-05-23

  Maud Li
Vicken resa! Håller mig i armstööööden...
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter