Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten fortsättning på dikten

Så att mina ögon kan se

skriven den 4 april




utbytta speglar

 

 

utanför all hjälp

är hon som inte själv

vill öppna sina ögon

och se verkligheten

som den är

 

genom dunkla solglasögon

och i skeva speglar

ser hon berättelsen

om sig själv

 

hon har bett om nya speglar

så att hennes ögon kan se

det som andra ser

 

för vänliga ord

biter inte på henne längre

kanske lite arga, tuffa ord

får henne att lyssna

när det gick upp för henne

att hon kan mista det andhål hon har

tog hon av sig de dunkla glasögonen

och insåg att några speglar

har bytts ut




Fri vers av Jojo
Läst 213 gånger
Publicerad 2007-05-22 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo