Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten gjorde jag för ungefär 2 år sedan då jag bl.a hade lite problem med alkohol plus att det var en massa annat strul.. Hoppas ni tycker om den!


Utan dej vill jag dö!

Jag hörde vår sång
och drack mej full
minnas är silver
men glömma är guld

jag såg vår säng
och mindes vår tid
tänka ger smärta
men piller ger frid

jag tänker på natten
då du sa adjö
och min önskan
är att få dö

nu sitter jag här
besviken och yr
och kan inte få
mina tankar i styr

jag står på balkongen
och tittar ner
vägen till glömska
är allt vad jag ser

jag tittar på bilar
som rusar förbi
där under hjulen
jag kunde bli fri

jag minns dina ord
och börjar gråta
och fast det var ditt fel
jag ber dej förlåta

och kommer du inte
då vill jag dö
jag älskar dej ännu
kära, adjö!




Fri vers av Mattias Arvidsson
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-22 18:34



Bookmark and Share


  Moondance
tyckte verkligen om din text mattias även om den var jätte sorglig och medryckande. man känner smärtan som du hade då du skrev dikten.
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Arvidsson
Mattias Arvidsson