Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den är skrev jag 2 månader efter \"en stor saknad\" och den är om en tjej i skolan som jag var jätte förälskad i..


Jag ser dig framför mig!

Jag ser dig i korridoren
Jag ser dig varje dag.
Mina ben blir som gelé
Mitt hjärta slår hårda slag.

Ditt leende som solen
Ditt skratt som fågelsång.
Jag kan göra dig lycklig
Låt mig få försöka en gång.

Du ler mot mig med glatthumör
Men det river i mitt hjärta.
Du är tillsammans med någon annan
Du har redan funnit den rätta.

Sedan första gången jag såg dig
Jag alltid känt så här
Det kommer ingen annan som kan ändra
den jag är.

Jag har nu fattat att du inte älskar mig
Du finns alltid i mina tankar
Jag kommer alltid att älska dig.




Fri vers av Mattias Arvidsson
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-31 14:05



Bookmark and Share


  Moondance
härlig text mattias, men sorgsen, men det visar också den mörka sidan av kärleken, som är minst lika vanlig som den ljusa sidan av kärleken. Undra vem det är;)
2007-05-31

  Mangal VIP
Tungt! Men det känns som om att det gick att gå vidare. Väl uttryckt!
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Arvidsson
Mattias Arvidsson