Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ville göra pappa glad så jag gjorde en dikt till honom så här innan jul :D


Vad hade jag gjort utan dig?

Enda sen jag var liten och fick åka på din rygg
Du har alltid ställt upp för mig, jag har alltid känt mig trygg.
Du har varit bestämd och hård för mitt eget bästa
Jag blev sur då jag inte fick vara ute och festa.
Andra kompisar fick vara ute sent på kvällarna
Vad blev det av dem? vad gjorde föräldrarna?
Nu i efterhand jag förstått ditt motiv
Jag är lyckligt lottad som har dig i mitt liv.

Det måste varit tufft då dina bröder gick bort
Deras liv på jorden blev alldeles för kort.
Men du har kämpat vidare i detta liv
Du har fortsatt med stora starka kliv.
En bra förebild det är vad du är
Du ska veta att jag håller dig kär.

En pappa som du borde alla ha
Ja när jag tänker på det är jag verkligen gla’
Jag är tacksam för att du finns här för mig
Vad hade jag gjort utan dig?




Fri vers av Mattias Arvidsson
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-21 13:17



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Känns äkta och starkt.
2008-12-21

  Miss P
Vilken fin hyllning till din pappa
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Arvidsson
Mattias Arvidsson