Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag själv inte visste att jag var så i \"knipa\" hade jag nog inte sökt hjälp överhuvudtaget\".... Tur att någon utomstående kunde \" rädda\", åtminstonde hjälpa mig :D Jag är \"Helvetiskt\" tacksam och jag hoppas att vi alltid kommer att vara vänner


En skyddande närvaro så hemlig, vad visste jag?

En klasskamrat så snäll och go
Jag gillar dig skarpt det må du tro

Jag hade det svårt, ett tag med mycket sprit
Du ville att jag skulle sluta, med all jävla skit

Du såg på mig att jag inte mådde bra
Det du tyckte, det var också det du sa

Jag blev nästan förbannad, på alla som tyckte
”Låt bli i å supa så helvetiskt, det ger inget bra ryckte”

”Håll käften din nolla jag vet väl bäst själv”
Nu är jag väldigt tacksam, Jag vill ju inte få skäll

Jag är ju 20 år, Vem vet då hur jag mår
Du vet verkligen allt, Du läker mina sår.

Bara att får prata, den tid vi fick idag
Den lilla njutning den leder till behag

Jag har varit arrogant och skitit i vad du sagt
Nu har jag tagit det åt mig, det måste vart Guds kraft

Ja vi ska träffas nästa vecka hoppas jag på
Jag hoppas att jag lika väl kommer må

Din och många andras förtjänst att jag mår okej
Jag vill i framtiden hitta en riktigt Vettig tjej!

Nu är allt så bra, Jag lever för mig själv! Jag skiter i vad andra tycker jag bryr mig om mig själv!!




Fri vers av Mattias Arvidsson
Läst 449 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-22 22:02



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Det här är riktigt bra! Fint att du skriver och delar med dig! Texten har mycket kraft, den speglar äkta känslor känns det som. Jag hoppas att många andra som är i samma tuffa situation får läsa den här. Du har en erfarenhet som kan vara guld värd för andra. Fortsätt att skriva!
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Arvidsson
Mattias Arvidsson