Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du som med
Din blotta närvaro
förvandlar leende läppar
till hånfulla organ

Din enbara existens
slår som ett trollslag
så att mjuka smekande händer
blir kalla klor som river huden enda in i själen

Dina sjukdomar
sprids i min kropp, parasiter som
sakta äter mig inifrån
tills ett skal är allt som finns kvar

Ditt liv ligger
i mina händer
jag föder dig från mitt bröst
jag urlakar mina krafter och gör mig sårbar

bara för Dig







Fri vers av illvette
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-22 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette