Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"någon, någonstans, någonting\"



Jag fick en tandborste (en ljusblå)

i ditt badrumsskåp igår


Som ett löfte om en morgondag



Den där \"någon\"...

Den där \"någon\"...



(det är jag)




Fri vers av Elinn
Läst 506 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-22 22:39



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Hoppfull.
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Elinn
Elinn