Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haha, jag är busig och upprorisk. Rock röfv!


Middagsfilosofi

Att torka sig om munnen
med baksidan av handen
och säga
”Tack”
Fastän man inte ätit upp

Kanske inte ens smakat

Och våga strunta fullständigt i
om det är du själv
eller Drottningen av Kurrekurreduttön som
lagat vad du inte vill ha

För du kanske älskar henne ändå
Och du kanske älskar dig själv också,
även om du brände nudlarna
Igen
och har gått ner tre kilo

Frihet är att göra som man vill,
segra över sitt samvete och äta glass i stället




Fri vers av Glitteringly
Läst 558 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-22 23:01



Bookmark and Share


  Johan Nilsson
yeah! helt sant :) bra dikt :D
2007-06-14

  within_
yay! *älska*
har börjat köra på det där lite smått, men det går trögt.. :P rocka på, knackig po ^^
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Glitteringly
Glitteringly