Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då drömmarna vi bär vävs samman



När dina andetag vilar i mitt bröst
då din tanke nuddar min tanke
inga ord behövs

Då drömmarna vi bär vävs samman
blir till en längtansfull
du och jag inte var och en
utan vi två

tillsammans

då har vi hittat hem




Fri vers av sunnanvind
Läst 531 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-05-23 07:56



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Ville bara säga; jag njuter vid läsningen av denna!
2007-05-23

  devilsangel
då din tanke nuddar min tanke
inga ord behövs

du och jag inte var och en
utan vi två

tillsammans

då har vi hittat hem

Dessa rader är ren och klar poesi min vän...berörs djupt och bokmärker detta magiska fenomen
2007-05-23

  Jan Linderoth
En strålande beskrivning av längtan drömmar och hopp! Gör oss alla glada!
2007-05-23

  Gawain VIP
På tu man hand blir allt man gör dubbelt så fint, delad glädje är ju dubbel glädje...

Så fint skrivet. Tycker om det mjuka, lite naiva spröda.
2007-05-23

  Lasseman VIP
Denna gillar jag skarpt! då den säger så väldigt mycket, riktigt perfekt skön att läsa.. vill ju läsa fler gånger så jag bokmärker denna fina poesi..bra skrivet min vän
2007-05-23

    wilja
strålande vackert. tänkte först göra nån liten invändning med radbrytningarna, men håller med, de är lite kluriga, man kan läsa lite olika och det förhöjer. lovely!
2007-05-23

  Lars Granlöf
\"en längtansfull du och jag\"
En av de vackraste sakerna jag läst på länge.
Denna dikt förklarar med stora potiska ord
vadsom många vill säga.
BOKMÄRKS
2007-05-23

    Maria Malm
Drömmars andetag sammanvävda i denna fina dikt. Applåd!
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind