Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


expert


o låt mig slippa
vara expert på allsköns

undanflykter




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-23 08:19



Bookmark and Share


  minette
haha träffande ,,förr iaf,, nu är det ju skönt o säga som det är *L*
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP