Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under ett päronblomsregn

 

och medan dina ögon fixerade

mina bröst

som vore de kinesiska päron

 

svalde jag

ditt leende

gapade efter

 

mer av allt som var av dig

och genom alla nätter

ville jag rida dig,

mig matt

 

och det fanns inga oanvända ord nu

ingen känsla att inte komma ifatt




Fri vers av molly crayons
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-23 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons