Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i den stilla skogstjärnens blanka yta

sök henne
i den stilla skogstjärnens blanka yta
där hon är
efter livets språngmarsch genom ändlösa labyrinter
trädens grenar river djupa sår i barnahuden
som jäktad irrar genom gångarna
återvändsgränder där huvud dunkas
i ogenomtränglig sten
luften som pressas genom strupen
ohörda skrik som ekar i fjärran
musklerna tvingas
att ta ett sista steg
och hoppet krossas
mot nya stenväggar

i den stilla skogstjärnens blanka yta
ser du allt som finns kvar






Fri vers av illvette
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-23 17:36



Bookmark and Share


  Linda Odelmar
sorglig..men bra beskrivet och fångande....
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

illvette