Att vara utan poeter.se 11 dagar, hur ska det gå?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara utan poeter.se 11 dagar, hur ska det gå?




Hur ska jag klara mig?

 

 

 

 

Det är bara

 att

 konstatera

att poeter.se

 är

 en drog

en nyttig sån.




Fri vers av Annmargreta
Läst 321 gånger
Publicerad 2007-05-23 19:16



Bookmark and Share


  Anders P VIP
visst är detta forum både beroendeframkallande och nyttigt men...finns det nyttiga droger?
2007-05-23

  Madjori
Tusentals intryck du kommer att få, skriv dom så ner.
Och när du är tillbaka, ge oss dom då...

Se nu till att ha det riktigt trevligt ;-)
2007-05-23

  Gunilla Söderström Hallström
Du har så rätt så rätt
2007-05-23

  Jack E. Gladh VIP
Visst är det så. Känner likadant.
2007-05-23

  Lena K Nilsson VIP
Så sant...den är inte lätt att vara utan!
2007-05-23

  Linda Odelmar
håller med dig!!
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta