Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..........och kärlek



Vidrör mig
Kan du känna att jag åtrår dig
jag känner att du står bredvid mig
jag känner hur du tar på mig
men rör dig inte
tänk på mig
dina vingar slår mot min rygg
mina slår mot din

fötterna är inte längre jordbundna
dom svävar på fluffiga badbollsmoln
vi spinner runt som i en virvel
våra läppar möts
vi har våra armar tätt intill våra egna kroppar
vingarna kramar om oss
värmer oss
vågar inte röra vid dig
endast i tanken
jag får en stöt
men inte i tanken
du skakar
av önskan
jag njuter
men jag är still
vi slits från varandra
sanningens ögonblick fångas av dagen
du fäller en tår
jag fångar den
jag skall spara den tills jag blir urtorkad på kärlek




Fri vers av Androgyna tankar
Läst 708 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-12 15:12



Bookmark and Share


  Just Emotions
vackert!!!
2007-09-26

  Frida E
wow...känslofylld, bra flyt och otroligt vacker!
2005-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Androgyna tankar
Androgyna tankar