Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillängnad det lugna i livet


Vikingablod


Kom som du är inte som du var i saftens djupa botten där ljuset lyser rött

Gå som du var inte som du kom i doftens mörka sken där själen ligger still



Vikingablod

Själaliv

Tvillingorgasm

Intrigitetsstoft



Älska slaget som slår

Slå slaget för den älskade

Mysterium obäddat synsett
För även en demon är älskad av livets liv
Skönhetskänslan i timmen slagen i ett blommande nyponskott







Fri vers av Mr.painter
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-23 23:06



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
\"Kom som du är inte som du var i saftens djupa botten där ljuset lyser rött\"

Det rockar.
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter