Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina kupade händer finns nog allt som finns att finna...
Ibland blir det så enkelt..varför kan det inte alltid vara så?




I mina kupade händer

 

Håller luften högt
ovanför mitt huvud
låter den stråla

Liv i liv i liv i liv
alltid utan ände

Faktiskt genom
kan man se

Bakom vilket allt är
ett och detsamma

Summan av modern

2007-05-23

 

ALLT

Allt som behövs
finns i min öppna hand

Får den hålla
din
?

April 07

 

HEL OCH HÅLLEN

Hållande
denna smärta

Kan det ändra riktning
hela mitt hjärta
andas liv

lämna det som var och
hitta andra svar

MARS 07

 

UNDRAN

Vad skulle hända
om jag bara sträckte ut
min hand mot dej

I den vilar hela mitt liv
och allt mitt mod

1977

 

 

KONSTEN ATT MÅLA NAGLARNA

Ena handen pysslar om den andra
 - Naglar, vilka naglar, skulle något målas?

För många kyssar sedan
ögon
kön
nyfikna blickar sedan
målade jag naglarna

Ena handen håller om den andra
  - Dags igen för kamoflagemålning?
Snabba möten
snabba svek
bara tårar

Ena handen håller undan den andra
den med omålade naglar

Juni 1989




Fri vers av Lena Renman
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-23 23:14



Bookmark and Share


  Eline.P
Jag tar emot DINA vackra ord i MINA kupade händer. Tack för att du delar med dig av dina underbara dikter. Den här diktsviten är som en hel livsvandring.
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman