Jag älskar dig.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig.




Vi klippte i trådarna och klarade av det fast allt gjorde väldigt ont

Jag vill inte förlora
det som är du och jag
älskade vännen min

 

Det jag kände när du försvann
det vill jag aldrig känna mer

 

      - ALDRIG KÄNNA NÅNSIN IGEN !

 

Det blev väldigt mycket trassel
som var omöjligt att trassla upp
så vi klippte i trådarna båda två
och hittade ut ifrån trubbelpaniken.

 

 

 


Och nu
går
vi vidare
mot
kalabalik
och
pussel




Fri vers av ingentingflicka
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-05-23 23:30



Bookmark and Share


  Linda Odelmar
bra skrivet!
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka