Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du vore här

upprörd

fylld av ilska

mot mig själv.

 

Försökt vara lugn

försöker förstå

men det går inte bort.

 

Om du vore här

om du hade hållit mig

i din famn

då hade jag blivit lugn

chocken hade dött ut

ett inre lugn skapats

men nu är det inte så

och istället fylls min kropp

av skräck.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-24 19:28



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
En längtan..
mkt känslor
mkt rädslor

starka ord
stark längtan
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson