Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Mörker Är Oändligt..

Vet du ens vem jag är, jag är en sorgsen ängel som låter mitt blod rinna ner från mina kinder. Jag har sorg och mina svarta vassa fjädrar gör det inte bättre för att det är dom sylvassa fjädrarna som jag smeker mina kinder med.. När jag grinar rinner det aldrig tårar från mina kinder utan mitt blod.
Allt blir svart och jag längtar efter att få dö i din famn den personen jag älskar , som när vi är som lyckligast..
För jag vill inte känna sorg och jag vill bara älska med dig vem du nu är..
Jag vet att min rätta någon stans finns där ute ensam och längtar efter någon att hålla nära. Jag är les på att dölja mina svarta änglavingar, det gör så ont av barndarsen jag lindat om mina vingar.


Mitt mörker är oändligt..




Fri vers av Kixy
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-05-24 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kixy
Kixy