Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som vanligt är det ingen som förstår vad jag menar med allt helt och fullt. Det finns baktankar med varenda ord, tro mig. Men tolka gärna på.


Tidsfördriven, blommorna i fickan och att jag ser det fina i allt

Vitt, svart och grönt
det gör ont men det blir bra
och senare kan jag ju le
ser något jag tror är en circus
men det är en ambulans
blir lockad till att gå
och lägga mig i den
göra en dramatisk scen
men jag stoppar blommor
i mina fickor istället
och i ingenbryrsigsprickan
i muren där jag sitter
kastar sten mot solen igen
men nu är jag ensam för en stund
fast det gör ingenting.

 

Lalala lalala
vad jag älskar livet!




Fri vers av ingentingflicka
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-05-24 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka