Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke som vandrar i natten


Det finns inget som väcker och stör,
en tanke som vandrar i natten.


När allt och alla runt omkring för länge sedan funnit ro.

Det vore nog bra,
om det precis som på dagen,

fanns någon eller något som tog tanken till annat...




Fri vers av Eva Olsson
Läst 395 gånger
Publicerad 2007-05-24 22:36



Bookmark and Share


  Catrin
Fint skrivit om vår sårbarhet när utrymme till eftertanke ges.
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Olsson