Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertänksamhet


Bitter är den som fördömde,

som lät sitt agg slå rot och få fäste.


Vacker är den som lät frihet blomma,

som såg skönhet i förståelse.












Fri vers av Eva Olsson
Läst 441 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-24 23:49



Bookmark and Share


    Brell
Visdoms ord om hur vi lever eller bör leva.
2007-07-19

  * Ammi *
javisst är det så.. riktiga klokord här!
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Olsson