Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går en väg igenom allt



Var inte rädd

det går en väg
igenom allt

någonstans i Universum
och mycket nära dig

bor Gud

visst är marken ojämn
ja ibland nästan oframkomlig

men det är din väg....

och du går den inte ensam

Han går med
och när du faller

lyfter Han dig
och bär dig




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-05-25 06:29



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Har upplevt just detta så många gånger att jag inte kan låta bli att tro. Stark dikt!
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius