Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän


Mina tankar bäddar om dig om kvällen



Mina tankar bäddar om dig om kvällen
med kärlek trygghet vetskap om
att jag finns kvar vid din sida
då du vaknar och ser en ny dag gry

Jag hänger om din hals en kedja
av orden i den här dikten som en
påminnelse om att du aldrig går
ensam även om du känner det så
att mitt hjärta följer dina steg

De dagar du ber mig försvinna
då dina inre sår känns alltför
smärtsamma och du vill skona mig
står jag fast besluten kvar
vetskapen om det vill jag att du
bär med dig ut i livet idag

jag är din vän




Fri vers av sunnanvind
Läst 1074 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-05-25 07:17



Bookmark and Share


  friheten
En bra vän du är
2008-12-29

    von ilvingen
Vänskap utan krav, vänskap som känns äkta :)
2008-02-22

  Ronny Berk
så vackert i text och tanke; om vänskap, omtanke ; sår som smärtar...ja...
2007-10-18

  Jack_iX
Fint skrivet ... äkta värme o vänskap !

Orden om varför o hur sammanbundna till vackra rader i diktens form !
2007-05-25

  Thommy
Dina ord värmer jämt, önskar det fanns fler generösa människor som dig.
2007-05-25

  Leif Furstedt
Många har sagt det, varm och fin text till en vänn.
2007-05-25

  Lena K Nilsson VIP
Kärleksfullt och fint!
2007-05-25

  Lasseman VIP
Själens värmande budskap i denna värmer hjärtan..bra skrivet
2007-05-25

  Havsjungfrun
Mycket värmande och kärleksfullt till din vän..fint!
2007-05-25

  Lars Granlöf
KÄRLEK
är et ord som samanfattar denna dikt.
2007-05-25

    JJ VIP
Vilken fin vänskaps+kärleksförklaring...Underbara ord som du \"bäddar\" med! Du är duktig! Mvh. JJ.
2007-05-25

    Maria Malm
\"mina tankar bäddar om dig\"..så fullt av kärlek och ömhet..
2007-05-25

  devilsangel
Kärleksfulla, omtänksamma och underbara ord till någon speciell...Är säker på att din vän tar till sig detta i hjärtat.
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind