Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en hyllning


Konstnärssjälen

en konstnärssjäl
andas i rummet, där du bor
du säger att du bor där själv
ingen annan känner till
tomrummet, där du bor

Klockorna från Salvador
tickar så tyst
ingen behöver veta
varför söndagen är sen

Din röst skapar lycka
i den goda smakens öra
alla sliper sin form
i konstnärssjälens spår

din konstnärssjäl
röker i rummet, där du bor
du säger att du inte röker
ingen annan känner till
rökridån, där du bor




Fri vers av J P
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-25 13:13



Bookmark and Share


  Carlita
texten skimrar mystiskt vacker bakom en rökridå, läckert :)
2007-06-16

    Bodil Sandberg
En konstfull hyllning i stämningsfull anda!!!!
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P