Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, jag säger bara som det är.

Ett tomrum måste fyllas
sa du tyst och log

allt jag hade
allt jag kände
allt jag tänkte
tog du emot

Men min själ
den slängde du i marken

Jag försökte andas
in och ut,
trots att dina tankar
brände i mitt sinne

Ett tomrum måste fyllas
sa du tyst och log




Fri vers av Katja-
Läst 524 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-05-26 00:11



Bookmark and Share


  Manal
lätta ord som säger mycket
2007-11-17

  Linda Odelmar
bra skrivet..undrar bara om det verkligen ska vara min själv? det låter lite konstigt..men,men mycket bra dikt annars!!
2007-05-26

  Nikolai Jungsin VIP
En självupptagen partner?

en känsla av svek i det närmsta av ögonblick

i feel you..
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-