Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstigheter och kanske grustårar

 

 Det rinner svarta drömmar
genom stuprännorna just nu
och jag blir fasthållen medan
minnen smulas till stoft
och sakta hälls i mina ögon.
Idag skrapade jag upp
smalbenet mot gravstenar
och jag vilade ögonen på
förfallna balettdansöser
på den sönderkörda asfalten
folk slängde lyckoklöver på mig
som repades mot min självklokhet.
Nu känner jag en taggtråd
som trycker ihop mina revben
och det dalar ner löv i strupen
så jag kan inte kyssa dig.

 

 Oh, jag vill kyssa dig.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-26 00:46



Bookmark and Share


  blanc
fastnade för den här av någon anledning. det är fina liknelser och ett väldigt glupskt och trevligt slut :)
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka