Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tolv år av väntan blev ingenting....


Hänryckningsbakslag

Gråmulen ensamhet
förpassad till tvättstuga
ogräsrens
TV och blomvattning

Vad gömmer dig i vilka hörn
står du och darrar för att slippa
möta världen

Någon hänryckning var det aldrig tal om
mera tjänsteutbyte
men nu sitter vi båda ensamma
som om det var att föredra

Maj 07

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-26 08:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
tja, i jämlikhetens tecken tycker jag inte det är mer mannens sak att göra slag i saken än det bör vara kvinnans, men kanske lever vi kvar i ett annat århundrade när det gäller att berätta för varandra saker som angår båda, att ta första steget, att öppna munnen först
det är som när grannar i trapphus väntar in varandra, vem skall våga säga hej först?
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman