Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av filmen At worlds end som på bio sågs i går Grym o mycket bra film värd varenda krona o lite till tjoooooooo


AT WORLDS END


Tystnadens sång
Venusfigurernas dans
Vendigs vatten

Är du vilse
Ja inte bara ja utan vi är vilse
Vi kan inte va vilse
Jo vi måste vara vilse för att hitta dit
Som ingen vet var det är

Tystnadens storm
Gudarnas malström
Visornas blodbad

Vid världens ände
Mörkrets gömma för odöda kroppar
Själar mellan döden o livet
Flytandes med tända laterner

Är du vilse
Ja inte bara ja utan alla är vilse
Vi kan inte va vilse
Jo men hoppet föder liv
O vilsenheten som ingen vet var den är
Sjunger sången om frihetens val

Val av liv
Val av död
Val av hopp




Fri vers av Mr.painter
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-26 09:45



Bookmark and Share


  Carlita
älskade filmen jag med! vad håller filmkritikerna på med?? :)

men du, nice text! skönt inspirerad av filmen.. den bär med sig många fina tankar... well done :)
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter