Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinden


vinden spelar
dockteater med träden

fröken vår




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 577 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-26 11:42



Bookmark and Share


  Cris
Fint.. skönspelande.. njuter
2007-05-27

  minette
den gillade jag :)
2007-05-26

  Rachel Roth
vilken lustig tanke...
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP