Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut ögonen för flickan som inte vill bli sedd

 

Jag vill inte att ni ska titta
åt mitt håll
eller vila ögonen på
min kropp.
Stirra inte in i mina
ögon
och placera heller inte
blickarna
på det jag skrivit på min
hud.


 

"Blunda när ni ser mig
snälla,
blunda för det enda
ni ser är en
utsida"


 

 

(Fan på alla dessa utsidor)




Fri vers av ingentingflicka
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-05-26 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka