Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte vad du heter eller vem du är men jag tycker synd om dig

 

Du ligger ensam men det märker du inte, för du ser ingenting som du sedan kallar för dina vänner. Men om du nu lär dig att sluta bortse från ensamheten. Då kommer du att försvinna spårlöst i jakt efter det äkta. Och sen kommer några pojkar som kastar pinnar att hitta dig ligga och blöda från själen. Och pojkarna blir aldrig sig själva igen, även fast ingen vet vilka de var. Fåglarna blir lamslagna och kvittrar aldrig igen och efter din kalla kropp kommer de finna frost. Om jag får reda på när det händer ska jag begrava dig (jag ska även begrava de delar av pojkarna som dör). Sedan ska jag hoppa hopprep på din grav och hoppas att du vaknar.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-26 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka