Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1997

konstigt att samma känsla infinner sig än allt för ofta




Ensam

 

 

Det ekar,

inte bara i rummet

utan även i mitt innersta

 

Min längtan

växer sig större och större

och kan inte bli mättad

 

Jag är ensam ensam

men också ensam

bland folk

 

Så annorlunda

och i smyg utskrattad

 

Jag vill ju bara vara människa

och leva ett levande liv

 

Inte anpassad och

konstgjort accepterad

 

Jag är jag

 

ensam

 

gift

 

ledsen




Fri vers av Jojo
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-26 19:59



Bookmark and Share


  Rosmarin
den värsta ensamhet som finns är att vara ensam i sällskap...eller i ett förhållande. Bra beskrivet.
2007-05-27

    ej medlem längre
Känslan av att vara ensam i tvåsamhet känner jag mycket väl till. Man är gift med fel person eller fel kön men fel i vilket fall som!
Så ska man inte behöva ha det men valet är ju ens eget...
Väldigt bra skrivet!!
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo