Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon annanstans

 

 

kunde ha suttit under ännu blommande körsbärsträd

och andats i kapp med livet

sett solnedgången över blågrå granskog

till sorlet av varma människoröster

 

valde bort

sitter ensam

i kall mörk källare

med darrande själ

undrande om framtiden




Fri vers av Jojo
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-05-26 20:23



Bookmark and Share


  Rosmarin
mycket undertext. Skapar undran. Bra! Men jag blir lite sorgsen.
2007-05-27

  Albert
jag är säker på att du kommer att sitta där under körsbärsträdet, en dag
2007-05-26

    ej medlem längre
Du måste ha haft anledning att välja bort sällsakpet, annars hade du inte gjort det!
Bra bra är denna!!
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo