Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en bild av kärlek





På en stol i köket sitter du

och han står på knä framför dig

du är långt gången - din mage så stor

att du inte når dina fötter

men det gör han - och han tvättar dem ömt

och torkar och smörjer dem sen........




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 322 gånger
Publicerad 2007-05-26 21:03



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Det jag inte kan göra själv hjälper någon annan mig med. Vackert!
2007-05-27

  DanSan
***************************

Mmmm vackert! Lite grand Mesias
metafor här skönt skrivit med en
närhet och trygghet så underbar!

***************************
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius