Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behöver börja om på nytt, med nya krafter


I väntan på dig

Jag klarar inte ens att diska
Äter fabrikstillverkad potatissallad till lunch
ur frukostskålen där yoghurtresterna dröjer sig kvar

Och lika sorglig som min frukost ter sig
under ytterligare ett lager matrester
Lika sorglig är jag,
verkligen
När jag spacklar över
den ena sorgligheten med den andra

Orkar helt enkelt inte diska,
göra rent efter mig verkar meningslöst

Men jag lovar,
på heder och samvete
Om du kommer hit och gästar min själ
så köper jag nytt porslin
Och du får välja motiv helt själv,
för jag gör allt för att hålla dig kvar
och för evigt fördriva min ensamhet




Fri vers av Glitteringly
Läst 620 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-26 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glitteringly
Glitteringly