Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan sista våren


Sen första sommaren har jag drömt om allt jag saknar
Och somnat tom med en önskan att
Min saknad ska vara borta när jag vaknar
Så jag ber dig, ta mina drömmar inatt

Sen första hösten har jag format mina sinnen
Av tankar tyngre än bly
Jag vill att du smälter ner mina minnen
Och skapar en helt ny staty

Sen första vintern har jag skrivit min själ
Nu lägger jag upp allt på ditt bord
Jag hoppas att du verkligen läser mig väl
Och suddar ut varenda ord

Innan första våren




Fri vers av Esset
Läst 677 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-26 23:54



Bookmark and Share


  blåljus
jävligt snyggt! känner igen migsjälv ganska väl i det du skriver.. man är trött på allt man är och vill bli allt man inte är. eller allra helst, acceptera den man är. det är svårt att vara människa, och framförallt om man är en som tänker :P
du använder ganska få ord, varje mening är tung som Bly! o det älskar jag.
gillar dina tankar, även fast de inte alltid är de mest positiva. ja menar, hur ska man kunna tänka positivt hela tiden när världen ser ut som den gör. det som lyckas med det är \"konstiga\" \"tröga\". det är vi som är \"normala\" Revulution! ;)
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Esset
Esset