Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kunde jag bara befria dig från allt det som gör ont skulle jag göra det......


För dig

För dig bad jag
mina böner

Höll dem ömt i handen och blåste
dem åt ditt håll..

Önskar dem liv
för dig då jag bad
mina böner

2007.05.27

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-27 09:03



Bookmark and Share


  Eline.P
En dikt, en bön fylld av innerligaste omsorg och kärlek!
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman