Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp Löst hopp

 

Hur jag håller mina händer
över resterna av livet
är en osagd sanning

Bävande
liksom undrande
finns hopp ändå kvar
i detta kött

Rispande
liksom pirrande
förskjutna drömmar under
denna hud
skavd av kantiga ben

Januari 07




Fri vers av Lena Renman
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-05-27 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman