Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon finns där även om hon inte alltid får den uppmärksamhet och tacksamhet som hon förtjänar.


Se--> mamma allt ljus är på dig idag!

Du har funnits där för mig ända sedan jag liten var. Du har vaggat mig i din famn och fått mig att känna mig trygg. Då jag skrikit har du hjälpsamt kommit för att hjälpa till oavsett hur trött du än känt dig efter en sömnlös natt, en arbetsdag som innebar disk, tvätt och andra göromål hemma.

Du är så energisk och jag beundrar dig. Önskar att jag kunde gottgöra dig på något sätt, jag startade dock morgonen med att snällt duka upp till mysig frukost med nyplockade blommor och ett himlaglänsande kuvert enbart till dig.

Du lilla mamma är speciell och jag älskar dig!:)




Fri vers av Sariz88
Läst 905 gånger
Publicerad 2007-05-27 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sariz88
Sariz88