Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återspeglar

 
Gråmulen dag
himlen färgrar 
dagen av förvirrad själ

ögonblick av livet
färgstarkt skepnad ses
allt serveras 
återspeglande av
dess vackra kristallögon 
 
pusselbitar ses
bit efter bit är bortdriblad
av förvirrad själ 




Fri vers av Lindizz
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-27 15:55



Bookmark and Share


    sunnanvind
Väldigt fint ....
2007-05-30

  Rachel Roth
vackert skrivet...fint fångat
2007-05-30

  Lars Granlöf
Men kom ihåg att
på kartonglocket
finns en bild av
hur det kan bli.
2007-05-28

  Lena K Nilsson VIP
Vacker, sorgsen text!
2007-05-27

  Lasseman VIP
Åh! sorgsen poesi..men ack så vacker! den känslan känns igen, vid grå mulna dagar känner jag mig osså som en vilsen själ..bra skrivet..
2007-05-27

  devilsangel
Vackert, sorgset och längtansfullt...
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz