Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mer smärtsam rädsla

Ekon av min röst,
samma ord i år som förra
med större fasa,
med en mer smärtsam rädsla.

Du
svälter
dig
väl
inte,
Syster?

Benen som far över gatan
samma som förra året
fast samlare
mer obefintliga i år.

Du
svälter
dig
väl
inte,
Syster?

Ekon av din gråt,
samma tårar i år som förra
fast vassare
mer otröstlig i år.

Du
svälter
dig
väl
inte,
Syster?

Armar som tynar bort,
samma som förra året
fast tunnare
mer obefintliga i år.

Du
svälter
sig
väl
inte,
Syster?




Fri vers av Gone
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-05-27 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gone