Önskar du var här." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskar du var här.


När du kysser mig adjö blir jag alltid så förtvivlad för det är så långt kvar innan vi ses

 

Och sen var du tvungen att lämna mig
även fast jag försökte hålla dig kvar.
Jag såg dig gå och jag undrade vad du tänkte.
Samtidigt åkte ett tåg förbi på rälsen bredvid mig
och jag kom på mig själv med att önska att jag låg under det.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-27 20:06



Bookmark and Share


  KLANG
tårar rinner bara av denna känslan... mycket fin
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka