Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fall

Hon gick bland resterna av hans kropp.
Hon ville fråga hur det hade känts att falla.
Men han kunde inte svara längre.

Hon fann vad som varit hans mun:
”Tungan var röd, ja det var den…röd!”
Hon tog hans tänder och gjorde ett halsband av dem.
De skallrade lite när hon gick iväg.
Kanske trodde hon fortfarande att han skulle bita henne.




Fri vers av Trast
Läst 537 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-05-27 20:47



Bookmark and Share


  TiVa
satt som en käftsmäll!
2009-07-16

  Матрёшa
måste bara lämna ett till avtryck vid denna sjukt snygga text!
Inledningen är fantastiskt beskrivande o talande på många vis.
Oh, i liiiike!
2009-06-23

    bohemerochpoeterna
''Hon ville fråga hur det hade känts att falla.''

fint.
2009-05-26

  "Silver" VIP
Onekligen morbid. Därtill mycket välskriven. Betraktandet sker nästan helt utifrån och läsaren får dra sina egna slutsatser om såväl de agerandes känslor som vad som orsakat det skedda. Det kan i alla fall konstateras att hon ville bära med sig ett spår av honom, nära.
2008-01-21

  Матрёшa
så härlig o sjuk på samma gång! jag ler när jag läser den här texten!
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Trast