Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten skrevs för bara ett par dagar sedan. Ett faktum som behövde skrivas ner för att bli greppbart.


Mitt hjärta jobbar hårt

att beröra mitt hjärta är lätt

och att fånga min själ är enkelt

att kväva sorg och saknad tar månader

att bygga förtroende tar år

att skapa en ny framtid fylld av drömmar tar en evighet

men att krossa min framtid och mina drömmar tog bara ett ögonblick




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 704 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-27 22:35



Bookmark and Share


    Jenny C
Precis så är det!

Enkelt skrivet, men ändå så fint i all sin enkelhet!
2007-05-28

  Patrick K
Så sant. Starka, fina ord.
2007-05-28

    Brell
Så väl skrivet! Mycket bra!
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson